Dagens ret

23. maj 2018

Stegt flæsk med persillesovs (Ønskes ad libitum 129.-).

24. maj 2018

Ramsløgsmarineret skinkesteg hertil flødekartofler og dampet grønt.

25. maj 2018

Fredagsmenu 189,-. (kun hovedret 114.-) Forret: Tomat/Hvidløgsbrød. Hovedret: Helstegt Kalvefilet med grøntsager, kartofler samt bearnaise sauce. Dessert: Chokoladekage med bær og is.

28. maj 2018

Oksemørbrad med flødekartofler og dampet grønt.

29. maj 2018

Frikadeller med stuvet hvidkål samt kartofler.

30. maj 2018

Stegt flæsk med persillesovs (Ønskes ad libitum 129.-).

31. maj 2018

Grillet kalveculotte med dampet grønt og flødekartofler.

6. juni 2018

Stegt flæsk med persillesovs (Ønskes ad libitum 129.-).

13. juni 2018

Stegt flæsk med persillesovs (Ønskes ad libitum 129.-).

20. juni 2018

Stegt flæsk med persillesovs (Ønskes ad libitum 129.-).