Dagens ret

21. januar 2019
  • 21. januar 2019

    Lukket

22. januar 2019
  • 22. januar 2019

    Ovnbagt hvidfisk med laksemousse hertil dampet grønt og hummersauce.

23. januar 2019
  • 23. januar 2019

    Stegt flæsk med persillesovs (Ønskes ad libitum 129.-).

24. januar 2019
  • 24. januar 2019

    Krebinetter med stuvede ærter og gulerødder samt kartofler.

25. januar 2019
  • 25. januar 2019

    Fredagsmenu 189,- (kun hovedret 119.-) Forret: Hvidløgsbrød med tomat og mozzarella ost. Hovedret: Gammeldags kalvesteg stegt som vildt serveret med ristet kartofler, waldorfsalat samt vildtflødesauce. Dessert: Pandekager med is.

28. januar 2019
  • 28. januar 2019

    Lukket

29. januar 2019
  • 29. januar 2019

    ½ ovnstegt kylling med brun sovs og kartofler samt hjemmelavet agurkesalat.

30. januar 2019
  • 30. januar 2019

    Stegt flæsk med persillesovs (Ønskes ad libitum 129.-).

31. januar 2019
  • 31. januar 2019

    Forloren hare med klassisk garniture.

4. februar 2019
  • 4. februar 2019

    Lukket

6. februar 2019
  • 6. februar 2019

    Stegt flæsk med persillesovs (Ønskes ad libitum 129.-).

11. februar 2019
  • 11. februar 2019

    Lukket

13. februar 2019
  • 13. februar 2019

    Stegt flæsk med persillesovs (Ønskes ad libitum 129.-).

18. februar 2019
  • 18. februar 2019

    Lukket