Dagens ret

11. august 2020
  • 11. august 2020

    Forloren hare med klassisk garniture.

12. august 2020
  • 12. august 2020

    Stegt flæsk med persillesovs (Ønskes ad libitum 139.-).

13. august 2020
  • 13. august 2020

    Wienerschnitzel af kalveinderlår med klassisk garniture.

14. august 2020
  • 14. august 2020

    Fredagsmenu 225,- (kun hovedret 149.-) Forret: Grillet kulmule filet samt røget kulmule rogn serveret rå marineret sommerkål samt purløgsdressing. Hovedret: Helstegt oksefilet hertil bagt kartoffel med hvidløgssmør, samt grillet grønt og bearnaisesauce. Dessert: Rødgrød med fløde.

18. august 2020
  • 18. august 2020

    Engelsk bøf med bløde løg, agurkesalat, kartofler samt skysovs.

19. august 2020
  • 19. august 2020

    Stegt flæsk med persillesovs (Ønskes ad libitum 139.-).

20. august 2020
  • 20. august 2020

    Ovnbagt færøsk laks serveret med dampet sommergrønt, nye danske kartofler samt hummersauce

21. august 2020
  • 21. august 2020

    Fredagsmenu 225,- (kun hovedret 149.-) Forret: Tarteletter med høns i asparges. Hovedret: Gammeldags kalvesteg stegt som vildt serveret med ristet kartofler, waldorfsalat samt vildtflødesauce. Dessert: Gammeldags æblekage.

25. august 2020
  • 25. august 2020

    Braiseret svinekæber serveret med rodfrugtemos

26. august 2020
  • 26. august 2020

    Stegt flæsk med persillesovs (Ønskes ad libitum 139.-).

27. august 2020
  • 27. august 2020

    Helstegt rødspætte med kartofler og persillesovs. (OBS Pris 119,-)

28. august 2020
  • 28. august 2020

    Fredagsmenu pris: 225,-. (kun hovedret 149.-) Forret: Lakseterrine serveret med dilddressing. Hovedret: Helstegt kalvefilet med grøntsager, kartofler samt portvinssauce. Dessert: Chokoladekage med bær og is.