Dagens ret

18. februar 2020
  • 18. februar 2020

    Wienerschnitzel af kalveinderlår med klassisk garniture.

19. februar 2020
  • 19. februar 2020

    Stegt flæsk med persillesovs (Ønskes ad libitum 139.-).

20. februar 2020
  • 20. februar 2020

    Lys kalvefrikasse serveret med kartoffelmos.

21. februar 2020
  • 21. februar 2020

    Fredagsmenu 199,- (kun hovedret 129.-) Forret: Tarteletter med høns i asparges. Hovedret: Gammeldags kalvesteg stegt som vildt serveret med ristet kartofler, waldorfsalat samt vildtflødesauce. Dessert: Gammeldags æblekage.

24. februar 2020
  • 24. februar 2020

    Lukket

25. februar 2020
  • 25. februar 2020

    Sprængt oksebryst serveret med dampet grønt, peberrodssauce og kartofler.

26. februar 2020
  • 26. februar 2020

    Stegt flæsk med persillesovs (Ønskes ad libitum 139.-).

27. februar 2020
  • 27. februar 2020

    Braiseret svinekæber serveret med rodfrugtemos.

28. februar 2020
  • 28. februar 2020

    Fredagsmenu 199,-. (kun hovedret 129.-) Forret: Skaldyrssalat af rejer og krabbe Hovedret: Helstegt kalvefilet med ovnbagte kartofler, grøntsager samt bearnaisesauce. Dessert: Tre slags is.

2. marts 2020
  • 2. marts 2020

    Lukket

4. marts 2020
  • 4. marts 2020

    Stegt flæsk med persillesovs (Ønskes ad libitum 139.-).

9. marts 2020
  • 9. marts 2020

    Lukket

11. marts 2020
  • 11. marts 2020

    Stegt flæsk med persillesovs (Ønskes ad libitum 139.-).

16. marts 2020
  • 16. marts 2020

    Lukket

18. marts 2020
  • 18. marts 2020

    Stegt flæsk med persillesovs (Ønskes ad libitum 139.-).