Dagens ret

16. april 2021
  • 16. april 2021

    Fredagsmenu 245,- (1 ret: 185,- 2 retter: 225,-) •Forret: Klassisk rejecocktail med dild dampet flodkrebs hertil brød og smør. • Hovedret: Okse medaljon (af oksefilet) serveret med trøffelmos, stegte rodfrugter hertil rødvinssauce. • Dessert: Chokoladekage fyldt med hvid og mørk chokolademousse, hertil romsyltet bær og vaniljeis.

19. april 2021
  • 19. april 2021

    LUKKET

21. april 2021
  • 21. april 2021

    Stegt flæsk serveret med hvide kartofler, persillesovs samt rødbeder. Pris 110,-

26. april 2021
  • 26. april 2021

    LUKKET

28. april 2021
  • 28. april 2021

    Stegt flæsk serveret med hvide kartofler, persillesovs samt rødbeder. Pris 110,-

3. maj 2021
  • 3. maj 2021

    LUKKET

5. maj 2021
  • 5. maj 2021

    Stegt flæsk serveret med hvide kartofler, persillesovs samt rødbeder. Pris 110,-

10. maj 2021
  • 10. maj 2021

    LUKKET

12. maj 2021
  • 12. maj 2021

    Stegt flæsk serveret med hvide kartofler, persillesovs samt rødbeder. Pris 110,-