- 26. marts 2025
-
-
26. marts 2025
Stegt flæsk med persillesovs (Pris 160,- ønskes ad libitum 185.-).
-
- 27. marts 2025
-
-
27. marts 2025
Stjerneskud af dampet laks, stegt rødspættefilet, æg, rejer, hvide asparges, kaviar samt rød dressing og ristet brød.
-
- 28. marts 2025
-
-
28. marts 2025
Forret: Ovnbagt laks med ærtecreme og rødbede/ærte salat. Hovedret: Kalvefilet serveret med kartoffelmos med bacon, glaserede gulerødder, saltbagte selleri og portvinssauce. Dessert: Isanretning med syltede skovbær, flødeskum samt chokoladesovs.
-
- 31. marts 2025
-
-
31. marts 2025
LUKKET
-
- 1. april 2025
-
-
1. april 2025
Pariserbøf med klassisk garniture.
-
- 2. april 2025
-
-
2. april 2025
LUKKET pga privat arrangement
-
- 3. april 2025
-
-
3. april 2025
Hel smørstegt rødspætte, serveret med hvide kartofler og persillesauce.
-
- 4. april 2025
-
-
4. april 2025
Forret: Reje/krabbe salat på sprød salat. Hovedret: Helstegt kalvefilet med stegt grønt, bagekartoffel samt whiskysauce. Dessert: Chokolade mousse kage serveret med sukkersyltede skovbær samt vanilleis.
-
- 7. april 2025
-
-
7. april 2025
LUKKET
-
- 8. april 2025
-
-
8. april 2025
Krebinetter med kartofler samt stuvede ærter og gulerødder.
-
- 9. april 2025
-
-
9. april 2025
Stegt flæsk med persillesovs (Pris 160,- ønskes ad libitum 185.-).
-
- 10. april 2025
-
-
10. april 2025
Flæskesteg med kartofler, hjemmelavet rødkål, hertil brun sovs og franske kartofler.
-
- 11. april 2025
-
-
11. april 2025
Forret: Ovnbagt laks med rygeostecreme og radisesalat, hertil brød og smør. Hovedret : Grillet oksefilet, bagt squash, svampesauce samt ovnbagte kartofler. Dessert: Pandekager med syltede skovbær og vanilleis.
-
- 14. april 2025
-
-
14. april 2025
LUKKET
-
- 15. april 2025
-
-
15. april 2025
LUKKET
-
- 16. april 2025
-
-
16. april 2025
LUKKET
-
- 17. april 2025
-
-
17. april 2025
LUKKET
-
- 18. april 2025
-
-
18. april 2025
LUKKET
-
- 21. april 2025
-
-
21. april 2025
LUKKET
-
- 22. april 2025
-
-
22. april 2025
Forloren hare med klassisk garniture.
-
- 23. april 2025
-
-
23. april 2025
Stegt flæsk med persillesovs (Pris 160,- ønskes ad libitum 185.-).
-
- 24. april 2025
-
-
24. april 2025
Bøf bearnaise af grillet oksefilet, hertil grove fritter samt grønt.
-
- 25. april 2025
-
-
25. april 2025
Forret: Klassisk rejecocktail. Hovedret: Plankesteak af oksefilet. Dessert : Isanretning med 3 slags is.
-