Dagens ret

26. marts 2025
  • 26. marts 2025

    Stegt flæsk med persillesovs (Pris 160,- ønskes ad libitum 185.-).

27. marts 2025
  • 27. marts 2025

    Stjerneskud af dampet laks, stegt rødspættefilet, æg, rejer, hvide asparges, kaviar samt rød dressing og ristet brød.

28. marts 2025
  • 28. marts 2025

    Forret: Ovnbagt laks med ærtecreme og rødbede/ærte salat. Hovedret: Kalvefilet serveret med kartoffelmos med bacon, glaserede gulerødder, saltbagte selleri og portvinssauce. Dessert: Isanretning med syltede skovbær, flødeskum samt chokoladesovs.

31. marts 2025
  • 31. marts 2025

    LUKKET

1. april 2025
  • 1. april 2025

    Pariserbøf med klassisk garniture.

2. april 2025
  • 2. april 2025

    LUKKET pga privat arrangement

3. april 2025
  • 3. april 2025

    Hel smørstegt rødspætte, serveret med hvide kartofler og persillesauce.

4. april 2025
  • 4. april 2025

    Forret: Reje/krabbe salat på sprød salat. Hovedret: Helstegt kalvefilet med stegt grønt, bagekartoffel samt whiskysauce. Dessert: Chokolade mousse kage serveret med sukkersyltede skovbær samt vanilleis.

7. april 2025
  • 7. april 2025

    LUKKET

8. april 2025
  • 8. april 2025

    Krebinetter med kartofler samt stuvede ærter og gulerødder.

9. april 2025
  • 9. april 2025

    Stegt flæsk med persillesovs (Pris 160,- ønskes ad libitum 185.-).

10. april 2025
  • 10. april 2025

    Flæskesteg med kartofler, hjemmelavet rødkål, hertil brun sovs og franske kartofler.

11. april 2025
  • 11. april 2025

    Forret: Ovnbagt laks med rygeostecreme og radisesalat, hertil brød og smør. Hovedret : Grillet oksefilet, bagt squash, svampesauce samt ovnbagte kartofler. Dessert: Pandekager med syltede skovbær og vanilleis.

14. april 2025
  • 14. april 2025

    LUKKET

15. april 2025
  • 15. april 2025

    LUKKET

16. april 2025
  • 16. april 2025

    LUKKET

17. april 2025
  • 17. april 2025

    LUKKET

18. april 2025
  • 18. april 2025

    LUKKET

21. april 2025
  • 21. april 2025

    LUKKET

22. april 2025
  • 22. april 2025

    Forloren hare med klassisk garniture.

23. april 2025
  • 23. april 2025

    Stegt flæsk med persillesovs (Pris 160,- ønskes ad libitum 185.-).

24. april 2025
  • 24. april 2025

    Bøf bearnaise af grillet oksefilet, hertil grove fritter samt grønt.

25. april 2025
  • 25. april 2025

    Forret: Klassisk rejecocktail. Hovedret: Plankesteak af oksefilet. Dessert : Isanretning med 3 slags is.