- 16. april 2021
-
-
16. april 2021
Fredagsmenu 245,- (1 ret: 185,- 2 retter: 225,-) •Forret: Klassisk rejecocktail med dild dampet flodkrebs hertil brød og smør. • Hovedret: Okse medaljon (af oksefilet) serveret med trøffelmos, stegte rodfrugter hertil rødvinssauce. • Dessert: Chokoladekage fyldt med hvid og mørk chokolademousse, hertil romsyltet bær og vaniljeis.
-
- 19. april 2021
-
-
19. april 2021
LUKKET
-
- 21. april 2021
-
-
21. april 2021
Stegt flæsk serveret med hvide kartofler, persillesovs samt rødbeder. Pris 110,-
-
- 26. april 2021
-
-
26. april 2021
LUKKET
-
- 28. april 2021
-
-
28. april 2021
Stegt flæsk serveret med hvide kartofler, persillesovs samt rødbeder. Pris 110,-
-
- 3. maj 2021
-
-
3. maj 2021
LUKKET
-
- 5. maj 2021
-
-
5. maj 2021
Stegt flæsk serveret med hvide kartofler, persillesovs samt rødbeder. Pris 110,-
-
- 10. maj 2021
-
-
10. maj 2021
LUKKET
-
- 12. maj 2021
-
-
12. maj 2021
Stegt flæsk serveret med hvide kartofler, persillesovs samt rødbeder. Pris 110,-
-