Dagens ret

31. januar 2022
  • 31. januar 2022

    LUKKET

1. februar 2022
  • 1. februar 2022

    Pariserbøf med klassisk garniture samt grove fritter.

2. februar 2022
  • 2. februar 2022

    Stegt flæsk med persillesovs (Pris 120,- ønskes ad libitum 150.-).

3. februar 2022
  • 3. februar 2022

    Wienerschnitzel af kalveinderlår med klassisk garniture. (Pris 120,-)

4. februar 2022
  • 4. februar 2022

    Gourmet Aften - Ingen take away

7. februar 2022
  • 7. februar 2022

    LUKKET

8. februar 2022
  • 8. februar 2022

    Forlorenhare med klassisk garniture.

9. februar 2022
  • 9. februar 2022

    Stegt flæsk med persillesovs (Pris 120,- ønskes ad libitum 150.-).

10. februar 2022
  • 10. februar 2022

    Helstegt rødspætte med kartofler samt persillesovs (Pris 120,-).

11. februar 2022
  • 11. februar 2022

    Fredagsmenu 245,- (kun hovedret 165.-) Forret: Ovnbagt laks med ærtecreme samt brøndkarse. Hovedret: Rosa stegt rådyr serveret med bagte rodfrugter, kartoffel/sellerimos, waldorfsalat samt vildtflødesauce. Dessert: Chokoladebrownie med vaniljeis.

14. februar 2022
  • 14. februar 2022

    LUKKET

15. februar 2022
  • 15. februar 2022

    Braiseret svinekæber serveret med rodfrugtemos.

16. februar 2022
  • 16. februar 2022

    Stegt flæsk med persillesovs (Pris 120,- ønskes ad libitum 150.-).

17. februar 2022
  • 17. februar 2022

    Wienerschnitzel af kalveinderlår med klassisk garniture. (Pris 120,-)

18. februar 2022
  • 18. februar 2022

    Fredagsmenu 245,- (kun hovedret 165.-) Forret: Rejecocktail med hvidløgsbrød. Hovedret: Helstegt oksefilet serveret med stegte grøntsager, ovnbagte kartofler samt bearnaisesauce. Dessert: Pandekager med samt vaniljeis.

21. februar 2022
  • 21. februar 2022

    LUKKET

22. februar 2022
  • 22. februar 2022

    Ovnbag laks serveret med dampet grønt, kartofler vendt i smør og dild samt hummersauce

23. februar 2022
  • 23. februar 2022

    Stegt flæsk med persillesovs (Pris 120,- ønskes ad libitum 150.-).

24. februar 2022
  • 24. februar 2022

    Bøf bearnaise med klassisk garniture.

25. februar 2022
  • 25. februar 2022

    Fredagsmenu 245,- (kun hovedret 165.-) Forret: Tapasanretning. Hovedret: Grillet kalvefilet serveret med rodfrugter, samt kartoffel bagt med skalotteløg, hertil rødvinssauce tilsmagt med svampe og timian. Dessert: Mandeltærte med vaniljeis.

28. februar 2022
  • 28. februar 2022

    LUKKET