Dagens ret

17. juli 2024
  • 17. juli 2024

    Stegt flæsk med persillesovs (Pris 160,- ønskes ad libitum 185.-).

18. juli 2024
  • 18. juli 2024

    LUKKET

19. juli 2024
  • 19. juli 2024

    LUKKET

22. juli 2024
  • 22. juli 2024

    LUKKET

23. juli 2024
  • 23. juli 2024

    LUKKET

24. juli 2024
  • 24. juli 2024

    Stegt flæsk med persillesovs (Pris 160,- ønskes ad libitum 185.-).

25. juli 2024
  • 25. juli 2024

    LUKKET

26. juli 2024
  • 26. juli 2024

    LUKKET

29. juli 2024
  • 29. juli 2024

    LUKKET

30. juli 2024
  • 30. juli 2024

    Bøf bearnaise af grillet oksefilet, hertil grove fritter samt grønt.

31. juli 2024
  • 31. juli 2024

    Stegt flæsk med persillesovs (Pris 160,- ønskes ad libitum 185.-).

1. august 2024
  • 1. august 2024

    Krebinetter med nye kartofler samt stuvede ærter og gulerødder.

2. august 2024
  • 2. august 2024

    Forret: Klassisk rejecocktail med friskbagt brød. Hovedret: Helstegt oksemørbrad med dampet grønt, hertil nye danske kartofler samt rødvinssovs. Dessert: Isanretning med syltede skovbær, flødeskum samt chokoladesovs.

5. august 2024
  • 5. august 2024

    LUKKET

6. august 2024
  • 6. august 2024

    Forloren hare med klassisk garniture.

7. august 2024
  • 7. august 2024

    Stegt flæsk med persillesovs (Pris 160,- ønskes ad libitum 185.-).

8. august 2024
  • 8. august 2024

    Wienerschnitzel af kalveinderlår med klassisk garniture.

9. august 2024
  • 9. august 2024

    Sommergrillaften med Forret:Fiskeanretning serveret ved bordet. Sommergrillbuffet: Oksekød, lam og unghane. Dessert: Rabarbertrifli.

12. august 2024
  • 12. august 2024

    LUKKET

13. august 2024
  • 13. august 2024

    Hakkebøf med bløde løg, agurkesalat, nye danske kartofler og brun sovs.

14. august 2024
  • 14. august 2024

    Stegt flæsk med persillesovs (Pris 160,- ønskes ad libitum 185.-).

15. august 2024
  • 15. august 2024

    Rødvinsbraiserede svinekæber serveret med rodfrugtemos samt rødvinssky.

16. august 2024
  • 16. august 2024

    Forret: Tapas anretning. Hovedret: Kalvemedallion serveret med glaserede gulerødder, grillede squash, nye kartofler samt skovsvampesauce. Dessert: Skovbærs panna cotta med rabarberis.