Dagens ret

30. september 2022
  • 30. september 2022

    Fredagsmenu 395,- (ikke noget take away) Forret: ½ hvidløgsbagt hummer samt dilddampet flodkrebs og pilselv rejer. Hovedret: Baconstegt dyreryg serveret med stegte svampe samt kartofler bagt med skalotteløg og urter hertil vildtflødesauce. Dessert: Dessert tallerken.

3. oktober 2022
  • 3. oktober 2022

    LUKKET

4. oktober 2022
  • 4. oktober 2022

    Herregårdsbøf serveret med ærter, bønner samt pommes frites og bearnaisesauce.

5. oktober 2022
  • 5. oktober 2022

    Stegt flæsk med persillesovs (Pris 140,- ønskes ad libitum 160.-).

6. oktober 2022
  • 6. oktober 2022

    Wienerschnitzel af kalveinderlår med klassisk garniture. (Pris 150,- Ud: 120,-)

7. oktober 2022
  • 7. oktober 2022

    Fredagsmenu 245,- (kun hovedret 165.-) Forret: Cremet jordskokkesuppe med dampet torsk, æble samt rodfrugtechips. Hovedret: Kalvemedaljon med stegte grøntsager samt pommes Anna og basilikumssauce. Dessert: Crème brûlée tilsmagt med Baileys hertil romsyltet skovbær samt vaniljeis.

10. oktober 2022
  • 10. oktober 2022

    LUKKET

11. oktober 2022
  • 11. oktober 2022

    Forlorenhare med klassisk garniture.

12. oktober 2022
  • 12. oktober 2022

    Stegt flæsk med persillesovs (Pris 140,- ønskes ad libitum 160.-).

13. oktober 2022
  • 13. oktober 2022

    Krebinetter (275g) med stuvet ærter og gulerødder samt nye kartofler.

14. oktober 2022
  • 14. oktober 2022

    Fredagsmenu 245,- (kun hovedret 165.-) Forret: Klassisk rejecocktail. Hovedret: Grillet kalvefilet, grøntsager, ovnbagte kartofler samt timiansauce. Dessert: Hvid og mørk chokoladebrownie.

17. oktober 2022
  • 17. oktober 2022

    LUKKET

18. oktober 2022
  • 18. oktober 2022

    Pariserbøf med klassisk garniture.

19. oktober 2022
  • 19. oktober 2022

    Stegt flæsk med persillesovs (Pris 140,- ønskes ad libitum 160.-).

20. oktober 2022
  • 20. oktober 2022

    Braiseret svinekæber med kartoffelmos.

21. oktober 2022
  • 21. oktober 2022

    Fredagsmenu 245,- (kun hovedret 165.-) Forret: Ovnbagt laks med rygeostecreme. Hovedret: Helstegt oksefilet serveret med stegte grøntsager, ovnbagte kartofler bearnaisesauce. Dessert: Gulerodskage med vaniljeis.

24. oktober 2022
  • 24. oktober 2022

    LUKKET

25. oktober 2022
  • 25. oktober 2022

    Flæskesteg med nye kartofler, brun sovs samt rødkål.

26. oktober 2022
  • 26. oktober 2022

    Stegt flæsk med persillesovs (Pris 140,- ønskes ad libitum 160.-).

27. oktober 2022
  • 27. oktober 2022

    Wienerschnitzel af kalveinderlår med klassisk garniture. (Pris 150,- Ud: 120,-)

28. oktober 2022
  • 28. oktober 2022

    Bøf bearnaise (300g) med stegte grøntsager, grove fritter samt bearnaisesauce (pris 199,-)