Dagens ret

1. december 2020
  • 1. december 2020

    Bøf bearnaise af Argentinsk ribeye serveret med stegte grøntsager, grove fritter samt bearnaisesauce.

2. december 2020
  • 2. december 2020

    Stegt flæsk med persillesovs (Ønskes ad libitum 139.-).

3. december 2020
  • 3. december 2020

    Restaurant SAS Klubbens gryderet lavet på oksetykkam, røget bacon, cocktailpølser, rodfrugter, svampe, tomat og fløde hertil kartoffelmos.

4. december 2020
  • 4. december 2020

    Fredagsmenu 249,- (kun hovedret 165.-) Forret: Fiske og silde anretning af gravad og varmrøget laks samt stegte- og karrysild Hovedret: Helstegt and og flæskesteg serveret med rødkål fra de danske efterårsmarker, hertil hvide og brunede kartofler samt gammeldaws brun sovs og franske kartofler. Dessert: Panna cotta af risengrød serveret i rabarber/kirsebær supper.

8. december 2020
  • 8. december 2020

    Flæskesteg med hjemmelavet rødkål, hvide kartofler samt brun sovs.

9. december 2020
  • 9. december 2020

    Stegt flæsk med persillesovs (Ønskes ad libitum 139.-).

10. december 2020
  • 10. december 2020

    Forloren hare med klassisk garniture.

11. december 2020
  • 11. december 2020

    Fredagsmenu 249,- (kun hovedret 165.-) Forret: Varmrøget færøsk laks marineret med æbler og timian serveret på vinter kål, hertil kørvel dressing. Hovedret: Baconstegt dyreryg serveret med pomme rissole, bagte rodfrugter, stegte svampe hertil Waldorfsalat og tyttebær samt vildflødesauce. Dessert: Anretning af ris a la mande med kirsebærsauce samt æbletærte med syltet skovbær og vaniljeis.

15. december 2020
  • 15. december 2020

    Wienerschnitzel af kalveinderlår med klassisk garniture.

16. december 2020
  • 16. december 2020

    Stegt flæsk med persillesovs (Ønskes ad libitum 139.-).

17. december 2020
  • 17. december 2020

    Grillet oksefilet serveret med ovnbagte kartofler samt rodfrugter og svampe, hertil skovsvampe sauce.

18. december 2020
  • 18. december 2020

    Fredagsmenu 249,- (kun hovedret 165.-) Forret: Skiver af røget tun på salat af spidskål og cherrytomat tilsmagt med citron og dild hertil purløgsdressing. Hovedret: Okse medaljon serveret med confit af kartoffel og skalotteløg hertil stegte svampe samt portvinssauce. Dessert: Gulerodskage med bær og is.

19. december 2020
  • 19. december 2020

    LUKKET

23. december 2020
  • 23. december 2020

    Stegt flæsk med persillesovs (Ønskes ad libitum 139.-).