Dagens ret

21. januar 2025
  • 21. januar 2025

    Flæskesteg med kartofler, hjemmelavet rødkål og hertil brun sovs og franske kartofler.

22. januar 2025
  • 22. januar 2025

    Stegt flæsk med persillesovs (ønskes ad libitum 185,-)

23. januar 2025
  • 23. januar 2025

    Bøf bearnaise af oksefilet, hertil grove fritter samt grønt.

24. januar 2025
  • 24. januar 2025

    Forret: Rejecocktail, hertil friskbagt brød. Hovedret: Helstegt kalvefilet med stegt grønt, kartofler samt whiskysauce. Dessert: Isanretning.

27. januar 2025
  • 27. januar 2025

    LUKKET

28. januar 2025
  • 28. januar 2025

    Wienerschnitzel af kalveinderlår med klassisk garniture.

29. januar 2025
  • 29. januar 2025

    Stegt flæsk med persillesovs (Pris 160,- ønskes ad libitum 185.-).

30. januar 2025
  • 30. januar 2025

    Krebinetter med kartofler, samt stuvede ærter og gulerødder.

31. januar 2025
  • 31. januar 2025

    20 års jubilæum for Michael Sørensen i SAS klubben, der afholdes reception i restauranten fra kl 17.00 til kl 23.00

3. februar 2025
  • 3. februar 2025

    LUKKET

5. februar 2025
  • 5. februar 2025

    Stegt flæsk med persillesovs (Pris 160,- ønskes ad libitum 185.-).

10. februar 2025
  • 10. februar 2025

    LUKKET

12. februar 2025
  • 12. februar 2025

    Stegt flæsk med persillesovs (Pris 160,- ønskes ad libitum 185.-).

17. februar 2025
  • 17. februar 2025

    LUKKET

19. februar 2025
  • 19. februar 2025

    Stegt flæsk med persillesovs (Pris 160,- ønskes ad libitum 185.-).