- 21. januar 2025
-
-
21. januar 2025
Flæskesteg med kartofler, hjemmelavet rødkål og hertil brun sovs og franske kartofler.
-
- 22. januar 2025
-
-
22. januar 2025
Stegt flæsk med persillesovs (ønskes ad libitum 185,-)
-
- 23. januar 2025
-
-
23. januar 2025
Bøf bearnaise af oksefilet, hertil grove fritter samt grønt.
-
- 24. januar 2025
-
-
24. januar 2025
Forret: Rejecocktail, hertil friskbagt brød. Hovedret: Helstegt kalvefilet med stegt grønt, kartofler samt whiskysauce. Dessert: Isanretning.
-
- 27. januar 2025
-
-
27. januar 2025
LUKKET
-
- 28. januar 2025
-
-
28. januar 2025
Wienerschnitzel af kalveinderlår med klassisk garniture.
-
- 29. januar 2025
-
-
29. januar 2025
Stegt flæsk med persillesovs (Pris 160,- ønskes ad libitum 185.-).
-
- 30. januar 2025
-
-
30. januar 2025
Krebinetter med kartofler, samt stuvede ærter og gulerødder.
-
- 31. januar 2025
-
-
31. januar 2025
20 års jubilæum for Michael Sørensen i SAS klubben, der afholdes reception i restauranten fra kl 17.00 til kl 23.00
-
- 3. februar 2025
-
-
3. februar 2025
LUKKET
-
- 5. februar 2025
-
-
5. februar 2025
Stegt flæsk med persillesovs (Pris 160,- ønskes ad libitum 185.-).
-
- 10. februar 2025
-
-
10. februar 2025
LUKKET
-
- 12. februar 2025
-
-
12. februar 2025
Stegt flæsk med persillesovs (Pris 160,- ønskes ad libitum 185.-).
-
- 17. februar 2025
-
-
17. februar 2025
LUKKET
-
- 19. februar 2025
-
-
19. februar 2025
Stegt flæsk med persillesovs (Pris 160,- ønskes ad libitum 185.-).
-