Skal bestilles minimum dagen i forvejen.
Julemenu
Juleplatte
1. servering:
235,-
-Karrysild med rødløg og kapers
-Færøsk gravad laks med rævesauce og dild
-Hjemmepaneret fiskefilet med remoulade og citron
-Kogt æg med islandske rejer og mayonnaise
-Brie med druer og rød peberfrugt
2. servering:
-Flæskesteg med hjemmelavet rødkål
Tilkøb til platten:
- Stegte sild med rødløg og kapers: 30,-
-Marineret sild med rødløg og kapers: 30,-
-Ovnbagt færøsk laks med radise salat: 35,-
-Stegt julemedister med sennep og rødbeder: 30,-
-Frikadeller med agurkesalat: 30,-
-Julesylte med sennep og rødbeder: 30,-
-Kogt skinke glaseret med brun farin, sennep og grønlangkål: 35,-
-Gammeldags æbleflæsk: 30,-
-Leverpostej med stegte svampe og bacon: 30,-
-Røget ål med røræg og purløg: Dagspris
-Risalamande med kirsebærsauce: 35,-
(ved tilkøb skal alle ved selskabet tage det samme)
Serveres fra kl. 12:00
Den store julebuffet
Stegte sild med rødløg og kapers
335,-
Karrysild med rødløg og kapers
Færøsk gravad laks med rævesauce og dild
Marineret sild med rødløg og kapers
Ovnbagt færøsk laks med radise salat
Hjemmepaneret fiskefilet med remoulade og citron
Kogt æg med islandske rejer og mayonnaise
Flæskesteg med hjemmelavet rødkål
Stegt julemedister med sennep og rødbeder
Julesylte med sennep og rødbeder
Kogt skinke glaseret med brun farin og sennep
Gammeldags æbleflæsk
Leverpostej med stegte svampe og bacon
Ostefad med druer og rød peberfrugt
Risalamande med kirsebærsauce
(Røget ål kan tilkøbes)
Min. 10 kuverter